4.3.2016

Petivaattemalliston uudet kuvat

Sain vihdoin uudet vuodevaatemalliston kuvat sisustusverkkokauppaan! Olen tiedostanut, että vanhat kuvat eivät tee oikeutta petivaatteille, ja siksi ne piti päivittää. Nyt kuvat ovat yksinkertaisuudessaan selkeämmät ja kertoo kävijälle paremmin mistä oikein on kysymys.

Kesä



Kuvat otettiin ystäväni Heli Mielosen upeassa studiossa Lahdessa. Tutustuimme aikoinaan opiskelun merkeissä ja olen mielenkiinnolla seurannut Helin stailaajan, sisustajan ja valokuvaajan menestykästä uraa, sekä ihaillut hänen upeita tiloja vanhalla bussivarikolla.

Syksy



Olin tiloista hyvin vaikuttunut. Juuri jotakin sellaista, mitä olen itse haaveillut ja mieleni sopukoissa toiveiden täyttymykseksi unelmoinut. Vanhassa, rouheassa ja ajan patinoimassa rakennuksessa on paljon valoa, sopivasti muitakin yrittäjiä ja mikä tärkeintä, tilaa tehdä, kuvata ja ideoida. Voih, jospa joku päivä Lemon Decolla olisi omat työtilat ja showroom vastaavanlaisissa tiloissa. Valitettavasti täällä Helsingissä tuollaisia tiloja on harvoin tarjolla ja jos niitä on, niin hinta karkaa käsistä. Heli vinkkasikin, että Lahdessa vapaita tiloja olisi tarjolla. Oih ja voih.

Talvi



Pidettiin petivaatemalliston kuvat tarkoituksellisesti mahdollisimman yksinkertaisena ja annettiin tilankin puhua. Yhdessä tekeminen oli kyllä hauskaa ja erittäin antoisaa. Stailattiin ja kuvattiin kimpassa ja hitsi, kun sainkin taas uutta virtaa ja jaksamisen energiaa. Sitä on tavallaan aika yksin kaiken tämä yrittämisen kanssa ja on vaan niin mahtavaa saada vertaistukea ja jutella asioista, mitkä kiinnostaa molempia. Ollaan niin kuin samalla aaltopituudella.

Kevät



Nyt petivaatteissa näkyy selvästi idea Neljästä Vuodenajasta. Värit ja kuosit tulee paremmin esille. Eikä minua haittaa, että tilan karheus näkyy myös kuvissa. Näin asiakkaan on helpompi visualisoida vuodevaatteet omaan arkeen ja makuhuoneeseen. Käyttöön ne ovat tarkoitettu, eikä suinkaan koristeeksi. Mitä mieltä olette uusista kuvista?

2 kommenttia:

  1. No sitä mieltä olen, että ihan älyttömän hyvät tuli! Just ton kaikesta turhasta riisutun ympäristön takia. Pääsee värit ja kuosit päärooliin niinkuin on tietty tarkoitus.

    ja muutenkin kuulosti yhdessä tekeminen ja innostuminen suorastaan kadehdittavan kivalta. Sellasta itsekin kaipaisin.

    Kivaa viikendiä! (miten musta tuntuu, että koko ajan on viikonloppu..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on kuvat paremmat ja silleen selkeet, että het ymmärtää mistä on kysymys. Tosiaan, ystäväni tilat oli aivan mahtavat! Mietin jo, pitääkö se Lahteen muuttaa, jos sieltä tällaisia löytyy ;) Ja oli kyllä kiva tehdä yhessä.
      Just tuossa mietin, et mihin se viikko taas meni?!

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!