19.1.2016

Pink Island nousee

Matkamessujen osastot nousevat harjaan lujaa vauhtia. Lemon Deco roudasi eilen asennettavia valaisimia paikalle ja olikin aika hauska nähdä messujen tätä puolta. Vielä osastot puolittain alastomia ja raakileita. Messuhallin joka kulmalla jotakin pystyteltiin ja näin sai huomata kuinka hillittömän iso halli on. Yleensä siellä käy, kun ihmisiä on paikka pullollaan ja kaikki osastot jo valmiina.

Meidän osaston värimaailma on herkullinen ja Lemon Decon rainbowtekstiilit sopivat sinne paremmin kuin hyvin. Odotan myös kovin mille valaisin ideani näyttää valoitettuna ja paikallaan. Riisipaperipallot on tietenkin tarkoitus nostaa loungeryhmän yläpuolelle keikkumaan.




Keskiviikkona lopullinen stailaus ja osasto alkaa olla vieraita vaille valmis. Tämä on ollut mielenkiintoinen ja antoisa projekti. Varsinkin kun budjetti on asettanut omat rajansa ja haasteensa. Kun sitä ei ole ylettömästi, niin saa miettiä joustavia ratkaisuja. Okei, olisin tietysti voinut hommata hillittömät kristallikruunut kattoon keikkumaan, mutta tässä sai käyttää omaa luovuuttaan ja ideoida. Tykkään siitä.



Eiks Pink Island seinä olekin hieno? Erittäin hieno idea laittaa skumppalasi kuplineen logoon. Kuplat ovat kivasti sateenkaaren väreissä, kertakaikkisen kiva idea. Osastoa ei voi ainakaan värittömyydestä syyttää. Messuosaston mattovalikoimista löytyy lähes kaikki mahdolliset värit. Ihan noin äkkiä en olisi uskonut, että noinkin mehevä pinkki on saatavilla.



Tilan puutteen vuoksi mun duunaamat valaisimet ja kuormauslavoista tehty pöytä on myytävänä. Jos saan niistä omani pois, niin olisin tyytyväinen. Eli ei ole hinnalla pilattu, jos kiinnostaa. Pois niitä pitäisi saada mielellään sunnuntaina heti messujen päätyttyä tai sitten maanantaina. Laita yksityisviestiä, niin kerron tarvittavaa tietoa tarkemmin ja voin tarvittaessa laittaa kuvia. Korostan vielä, että edullisesti lähtee.



Blogini kommentoijille voin lähettää myös messulippuja. Muutamia kappaleita jaossa ja jaan niitä siinä järjestyksessä, jos ja kun jotakin kiinnostaa ja kommentti lipusta irtoaa. Olen itse tavattavissa osastolla 7c31, jos olet messuille tulossa käy moikkaamassa tai ainakin katsomassa osasto.


13 kommenttia:

  1. Osastonne on kuin karkki, varmasti erottuu.
    Hyvää työtä olet tehnyt! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks, tarvitaanko siellä messulippuja? Onks siellä Mari, jonka tunnen? Tuletko hakee liikkeeltä vai tyrkkäänkö postiin?

      Poista
    2. Minähän se täällä. Voi kiitos paljon, messuilla olisi kiva piipahtaa...Jos ylimääräisiä lippuja liikenee niin tyrkkää vaikka postiin :-)

      Poista
  2. Aika isojen logojen keskelle olet päässyt ;-D
    Mielenkiinto heräsi tuota "pinkkiä saarta" kohtaan, mikäköhän se on?
    Hauskoja messuja sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itteeni paremmassa seurassa juu...

      Nytpä täytyy myöntää, että en edes tiedä mistä nimi tulee. Osasto on ollut jo maaliman matkamessuilla ja nyt eka kertaa Suomessa. Laitatko os. jos tartte lippua?

      Poista
  3. Sun hyvä maku ei petä tässäkään projektissa. Varmasti saatte reilusti vierailijoita! Harkinnassa on tulla lauantaina messuille, mutta antaas kattoa nyt... Laitan viestiä jos tulen! T. Serkkutyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieraita varmasti on reippaasti ja toivotaan, että näkyvyyttäkin. Ihan hauska duuni :) Laita viestii.

      Poista
  4. Sun hyvä maku ei petä tässäkään projektissa. Varmasti saatte reilusti vierailijoita! Harkinnassa on tulla lauantaina messuille, mutta antaas kattoa nyt... Laitan viestiä jos tulen! T. Serkkutyttö :)

    VastaaPoista
  5. Onpa makean näköistä , siis tosi namia ❤️ Väliin kyllä harmittaa , kun nuo kaikki kivat jutut tapahtuu siellä piäkaupunkiseuvulla. Vaikkei matka ole pitkä ja junalla pääsis ei vaan tule lähdettyä . Messuonnea !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myö sateenkaarelaiset ollaan namuja ;)

      Se on se lähtemisen vaikeus ja nyt on vielä niin pakkanen. Toivotaan, että on kivat messut.

      Poista
  6. Tosi makeeta ja arvaa harmittaako kun tämä mustalainen kiertää taas mualimata eikä sinnekkään piäse,mutta hengessä olen mukana ja kärpäsenä katossa sinnuu kannustan siekkähi ja onneva toivotan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Mustalainen matkustaa ja tuleehan näitä messuja :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!