23.7.2015

Uutta elämää

No niin, askartelemani setti on osittain valmis. Virkatessani, mallisto laajeni päässäni ja nyt halukkuutta olisi tehdä vaikka mitä. Tämä on oiva harraste päivien joutilaisuuteen ja suht näpsäkästi saa tulosta aikaiseksi.


Ostin pöytävalaisimet kirpputorilta. Minusta on mukavaa ajatella, että vanhat saa uuden elämän. Nämä yksilöt ovat täysin toimintakykyiset. Maalasin jalat ja virkkasin varjostimet. Näin sain uniikit ja mun pirtaan sopivat. Staileja ja mahdollisuuksiahan on yhtä paljon kuin tekijöitä maailmassa. Siksikin ajatus niin viehättävä, ei kahta samanlaista.


Maksoin lampuista yhteensä 25 egee. Kuteet otti jonkun verran ja koukulla nro: 10 pistin menemään. Jalat spreijasin liukuvärjäten. Näiden ei ole tarkoitus olla mikään valonlähde, enemmänkin tunnelman luomiseen. Syysiltojen terdevalot, sopivasti hämyy ja tunnelmakuvioo.


Tabletithan tulee tosi nopeasti, isoa kudetta on helppo näprää. Palkitsevaa tässä on nähdä kättensä jälki ja se tekemisen ilo. Kivaa hommaa. Tuossa odottaa yksikin kattovalaisin uutta tulemista ja sellainen pitkä liina terden toiselle pöydälle olisi seuraava koukussa. Homma jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!